dimarts, 16 de febrer del 2010

Joan Creus i Roberto Dueñas, amb el CB La Roca


El dilluns dia 15 de febrer, i aprofitant que hi havia festa de lliure disposició a les escoles, el CB La Roca va sol·licitar dues hores de pavelló per poder fer un entrenament "especial" amb sorpresa. La sorpresa era que venien dos grans ex-jugadors internacionals del Barça, en Joan Creus i en Roberto Dueñas, a fer un entrenament als nens i nenes del nostre club.
Era evident que els nens s'ho van passar molt bé i en tot moment van estar molt atents a les explicacions dels dos ex-jugadors.
Des d'aquestes línies donem les gràcies al FC Barcelona per la seva col·laboració. A més, van fer entrega d'una samarreta oficial de bàsquet del Barça al nostre president i van portar posters, postals i pins per a tots els nostres jugadors. Per part nostra, vàrem fer entrega d'un dossier amb el títol "Sentiments culés dels nens i nenes del CB La Roca", amb tot un recull de dibuixos fets pels nostres jugadors, des dels més petits fins els més grans.
Aquesta ha estat la primera vegada que a La Roca s'ha pogut gaudir de la visita de dos grans personatges del bàsquet, i de ben segur que ha quedat un bon record per a tots els nens i nenes. Esperem poder repetir l'experiència ben aviat !!




Podeu veure la notícia a la pàgina web del FC Barcelona:
http://www.fcbarcelona.com/web/catala/noticies/basquet/temporada09-10/02/15/n100215109333.html
i a la pàgina web del nou canal VOTV:
http://www.votv.cat/videos/programa/infovalles?video=16-febrer-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada