dimarts, 9 de febrer del 2010

Al final, l'entrenament del dia 15 a portes tancades

Ja arriba l'entrenament "especial" del dilluns dia 15 de febrer, festa de lliure disposició a les escoles. Per aquest dia hem aconseguit dues hores de pavelló, i les hem d'aprofitar de valent. Venen dos ex-jugadors internacionals a fer un clínic als nostres nens i nenes. Si, ho heu llegit bé, dos ex-jugadors internacionals de bàsquet a La Roca del Vallès !!. L'únic inconvenient és que, a petició seva i perquè els nens estiguin més concentrats en la seva feina, no volen gent a les grades. Ho lamentem, però entenem el seu punt de vista. Només disposen d'una hora i la volen aprofitar al màxim.
El dimarts dia 16 no hi haurà entrenament a La Torreta donat que ja s'haurà fet feina el dia abans. Evidentment, el mateix dilluns tampoc hi haurà l'entrenament de 5 a 6h. al Pilar Mestres.

Preguem ens disculpeu el fet de no acceptar públic a les grades, però esperem que entengueu la nostra situació. Els que hi sortiran guanyant seran tots els nostres nens i nenes, i de ben segur que us explicaran il·lusionats la seva experiència viscuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada