dimarts, 23 de febrer del 2010

Acte de benvinguda

El dimarts dia 23 de febrer, en motiu de la benvinguda de la Federació Catalana de Basquetbol a tots els nous clubs catalans de bàsquet de Catalunya, dos representants del CB La Roca van assistir a aquest acte.

El president de la nostra entitat, Josep Piñol, i l'Àngels Castellet, van ser els encarregats de representar al nostre club.

Ja en la presentació, el president de la Federació, Sr. Enric Piquet, va fer una menció especial del nostre club, remarcant que és una entitat que ha nascut amb molta força i il·lusió i que va quedar palés en el decurs de la I Festa del Bàsquet a La Roca del Vallès.

Així mateix, una vegada acabat l'acte de benvinguda, el president de la federació, així com tots els membres de la junta, van felicitar la tasca feta tant per la directiva com pels jugadors del CB La Roca. Segons en Carles Carnicero, de la secció de promoció, mai s'havien trobat que un club nou tingués de cop tants practicants, i que això era un fet molt positiu per al bàsquet a La Roca.

Un altre dels directius de la federació ens va remarcar que el nom del CB La Roca es nomena en totes les seccions de la federació, donat que només començar ja té un nombre considerable de practicants. En definitiva, vam rebre un munt d'elogis i felicitacions que ens omplen d'orgull.

El CB La Roca, igual que les altres 23 noves entitats basquetbolístiques catalanes, va rebre dos obsequis per part de la federació: una rèplica de la primera foto de bàsquet de la història a Catalunya i un conjunt de bolígraf i clauer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada