diumenge, 28 de febrer del 2010

Partits amistosos amb equips del CB Granollers

Avui diumenge 28 de febrer, els nostres nens i nenes han pogut gaudir de fer una tarda de partits al pavelló de La Roca.

Han començat els més petits, a les 4 de la tarda, fent un partit entre ells.
A les 5 han saltat a pista els mitjans, per una banda els nens i per l'altra les nenes.
I per acabar, a les 6 de la tarda, han jugat els més grans, també els nens en una pista i les nenes en una altra.

Val a dir que tots plegats han fet un molt bon paper, tenint en compte que era el primer partit amb jugadors d'un altre club i que els hi porten molta experiència de ventatge. Però tot i això, els nostres jugadors i jugadores s'han deixat la pell a la pista i han demostrat que en un futur no massa llunyà La Roca tindrà un bon potencial basquetbolístic. Les ganes i il·lusió que han demostrat han deixat un bon gust de boca als entrenadors, als pares i familiars, i a tots els membres de la junta. A més han demostrat tenir una bona compenetració entre ells tot i que tenim dos grups que entrenen per separat, però que es deixa veure que guarden una bona amistat entre tots ells.

Estem molt contents de poder haver gaudit de ple d'una bona tarda de bàsquet i d'haver vist que tant jugadors a la pista com familiars a les grades s'ho han passat molt bé. Recordeu que la propera cita de partits amistosos serà el diumenge 21 de març, de 4 a 7 de la tarda, també al pavelló municipal de La Roca.

Us hi esperem de nou a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada