diumenge, 5 de febrer del 2012

Gala de la "Cistella d'Or"

El passat divendres dia 3 de Febrer de 2012, el CB La Roca va tenir l'honor de ser convidat a la Gala "Cistella d'Or", organitzada per la fundació del Bàsquet Català. El nostre president, Josep Piñol, va assistir a la Gala en representació de la nostra entitat.
Aquest acte tenia la finalitat d'agrair a tots els clubs i entitats la col·laboració, tant en recollida de diners com d'aliments, en la passada campanya "Fes la teva cistella", on es van recaptar dos mil euros aproximadament i prop de 13 tones d'aliments per a Càritas.
La Gala va comptar amb l'assistència, d'entre altres personalitats, dels molt honorables Jordi Pujol i Pascual Maragall, l'Eminentíssim i Reverendíssim Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i el president de la Federació Catalana de Basquetbol i de la Fundació del Bàsquet Català, Sr. Joan Fa.
En una petita pausa entre les xerrades, el grup musical SUD va interpretar tres cançons del rock català. "El tren de mitja nit" (Sau), "Camins" (Sopa de cabra) i "Trepitja fort" (Lax'n'Busto). La cantant pertanyia al grup Macedonia.
Després de la petita pausa la Gala va continuar amb l'entrega de distincions, on el nostre club va rebre una placa de "CLUB AMB COR". La podeu gaudir en la foto adjunta i a l'oficina del nostre club.
Des del club us tornem a donar mil gràcies per la vostra col·laboració, vosaltres feu el club gran!!

Si en voleu més informació, cliqueu l'enllaç de la Federació: http://www.basquetcatala.cat/noticies/2463

1 comentari:

  1. Heu manipul·lat l'escrit original, això no està bé, menys mal que s'ha difós per e-mail.

    ResponElimina