dissabte, 4 de febrer del 2012

Campanya de donació de sang

Hem rebut un mail des l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental, delegació de La Roca del Vallès, on sol·liciten la nostra col·laboració en la campanya de recollida de sang que tindrà lloc el proper dijous 16 de febrer.


Des de la delegació de La Roca, l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental, us informem de la Campanya que realitzarem a l'A.B.S. de la Roca Centre el pròxim dia 16 de febrer, de les 17.00 a les 21.00 hores.

Si voleu portar el qüestionari omplert des de casa el dia de la donació, podeu recollir-lo al mostrador de l'ABS, o bé a través d'internet a l'adreça:


DONARSANG.GENCAT.CAT, PUC DONAR NE / descarregueu el " Qüestionari"
També hi teniu accés des de la pàgina web de l'Ajuntament / Delegació de donant / Donarsang.gencat.cat

A partir d'ara farem 4 campanyes a l'any en lloc de les 3 que es feien fins ara.
Es una decisió que s'ha pres en una reunió al local de l'A.B.S. amb la Cap de Promoció del Banc de Sang i Teixits i membres de la junta de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental.
Recordar-vos i alhora felicitar al donant Roquerol, que això es conseqüència de l'augment continuat que s'ha aconseguit al nostre municipi.

D'aquesta manera els homes podran donar quatre cops l'any i les dones continuar amb les tres donacions màximes permeses.
És important recordar que entre donació i donació han de passar com a minim dos mesos.

Avís a Pares / Mares
Tindrem una persona adulta que podrà atendre els vostres fills durant la vostra donació.

Delegats a La Roca del Vallès
Josep Martì. Javier Iturri

1 comentari: