dijous, 16 de maig del 2013

L'infantil femení, un mes amb la Mariona Ortiz !!!

Tot i la gran tristesa que senten les noies de l'Infantil femení i del mini femení per l'adéu del seu entrenador, les "grans" del club es poden considerar agraciades amb la col·laboració durant un mes de la Mariona Ortiz.

La Mariona és una jugadora professional de bàsquet de 1'81 d'alçada i que juga de base. Ha estat internacional en les categories inferiors d'España, on ha aconseguit 3 ors europeus, 1 plata europea i 1 plata mundial. La seva carrera professional va començar al CB Calella, on va estar durant 6 anys. Després va fitxar pel Platges de Mataró, on s'ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional. Actualment ha fitxat pel Perfumerias Avenida, on des del club li desitgem tota la sort del món.

La Mariona ens ha ofert la seva col·laboració durant un mes, oportunitat que no pensem deixar perdre. Esperem que el seu amor al bàsquet sigui transmés a totes les jugadores de l'Infantil Femení. Per a elles hauria de suposar un orgull molt gran poder comptar amb la seva empenta i motivació.

Moltes gràcies, Mariona !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada