dilluns, 12 de desembre del 2011

Quina setmana de bàsquet !!!!

QUINA SETMANA DE BÀSQUET A LA ROCA DEL VALLÈS !!!

Dimarts, a la festa re-apertura de la NIKE, una gran afluència dels nostres jugadors i jugadores. Fins i tot, l'Eloi Coll va el·liminar al gran Juan Carlos Navarro del concurs de triples, tot i que el guanyador final va ser l'Alex Santamaria.

Divendres, una gran lliçó sobre els valors de l'esport la que ens van oferir en Manel Comas i l'Óscar Cervantes en la xerrada-col·loqui.

Dissabte, impressionant el concert de ELS CATARRES. Van oferir tot el seu repertori de cançons, inclús les de nova creació. CD's i samarretes del grup a dojo, amb les dedicatòries i signatures dels tres components. Una paciència impressionant, ja que no van marxar fins que tots els assistents van tenir el premi a la seva espera. Fotos i més fotos amb Els Catarres.

I ahir diumenge, la gran 3a FESTA DEL BÀSQUET, amb cheerleaders, en Tim Fanning, partits dels més grans i dels més menuts del club, sortejos, i la presentació de tots els equips d'aquesta temporada. Una gran tarda de bàsquet, en la que vàrem poder comptar amb l'agradable assistència del President de la Federació Catalana de Basquetbol, Sr. Joan Fa.

Agraïm a tots la vostra assistència als actes. Això ens fa grans com a entitat, com a club, com a esportistes i, per sobre de tot, ens fa grans com a persones.

La nota negativa és que vàrem trobar a faltar l'assistència de personalitats de l'ajuntament. Fins i tot en els actes públics patim discriminació com a entitat. Però això no fa que parem la nostra feina. Tenim el recolzament de tots els integrants del club: jugadors/es, tècnics, familiars i de tots els membres de la junta. I seguim -i seguirem- creixent dia a dia.

VISCA EL BÀSQUET I VISCA L'ESPORT !!!

1 comentari:

  1. Vam sortejar cistella amb pernil, material esportiu i vam tenir uns focs de luju.

    ResponElimina