dimarts, 22 de febrer del 2011

Trobada d'escoles de bàsquet a Castellar del Vallès

El passat diumenge dia 20 de febrer, els més "menuts" del Club van participar en la Trobada d'Escoles de Bàsquet organitzada pel CB Castellar, a Castellar del Vallès.

Les escoles de bàsquet participants en la trobada van ser: Sant Gabriel de Ripollet, CB Castellar i els dos equips del CB La Roca: CB La Roca Lila i CB La Roca Taronja.

Es feien dos partits simultanis en dues pistes transversals del pavelló Puigverd de Castellar del Vallès, de quatre periodes de vuit minuts cadascun.

Primer es van fer dos partits: CB Castellar - CB La Roca Lila i Sant Gabriel de Ripollet - CB La Roca Taronja, partits tots dos molt divertits i disputats.

Els següents partits van ser: CB Castellar - CB La Roca Taronja i Sant Gabriel de Ripollet - CB La Roca Lila. No menys disputats i divertits que els primers però amb clars símptomes de cansament.

Al final de la trobada una mica de refrigeri i coca pels protagonistes de la jornada.

El nostre agraïment a tots els assistents, pares, mares i jugadors/es, però sobre tot al tècnic del CB La Roca Lila, Sr. Xavier Buscà.
Agraïm també l'esforç de l'Anna per venir després del seu partit.
També donem les gràcies al CB Castellar per comptar amb nosaltres i per la seva organització. Ens ho vam passar d'allò més bé.

Als "protas" del club, felicitats. Sou uns cracks, Peluts!!!!!

1 comentari: