dilluns, 2 de març del 2015

Setmana de la Dona: PARTITS DE BÀSQUET MARES vs FILLES

El diumenge dia 8 de març, i com ja portem fent uns quants anys seguits, organitzem, juntament amb el PIC La Torreta, el ja tradicional "PARTITS MARES vs FILLES".
Lloc: Pista poliesportiva del pavelló nou
Horari: 17'00h (inscripcions de 16'30 a 16'45h a la mateixa pista del pavelló)

Aquest acte s'emmarca dins de la Setmana de la Dona a La Roca del Vallès, sota el lema "La Dona i l'Esport".

No hi falteu!! Hi podeu participar totes les fèmines majors de 5 anys!!







BASES:

- Els partits estan oberts, de forma gratuïta, a totes les fèmines del municipi, a partir de 5 anys, siguin o no integrants del Club Bàsquet La Roca. En ser una activitat puntual de lleure, caldrà signar un document que eximeix de tota responsabilitat al PIC i al Club Bàsquet La Roca en cas d'accident o lesió, a més de l'autorització de drets d'imatge. Tingueu en compte que haurà de constar el vostre número de DNI. En els casos que la jugadora és menor d'edat, aquest document haurà d'estar signat pel pare/mare/tutor.
- Es disputaran dos partits a la vegada, i es formaran 4 equips depenent de l'edat dels equips de "Filles" i del nivell de l'equip de "Mares":
          - 1 equip de jugadores de 5 a 11 anys (cistelles de minibàsquet)
          - 1 equip de jugadores de 12 a 16 anys (cistelles grans)
          - 2 equips de "mares", que podran escollir contra quin equip volen jugar (les fèmines majors de 17 anys jugaran en els equips de mares)
- Els partits constaran de 6 períodes de 10 minuts cadascun a rellotge corregut, amb un descans de 2 minuts entre període i període. No hi haurà ni guanyadores ni perdedores. Del que es tracta és de participar activament dins el lema "La Dona i l'Esport".
- Es podran fer canvis en el moment que es vulgui, sense aturar el joc.
- És necessari venir amb roba esportiva. Per normativa del pavelló, cal portar bambes netes per entrar a pista. S'entén com a "bambes netes" les que no tinguin pedretes ni sorra a la sola. En acabar els partits hi haurà vestidors tant per a les "mares" com per a les "filles".
- El Club Bàsquet La Roca, com a co-organitzador de l'acte, tindrà la potestat d'expulsar a qualsevol jugadora que tingui una conducta antiesportiva o que tingui manca de respecte vers a les altres integrants dels equips, així com el dret a modificar les presents bases en funció del desenvolupament de l'activitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada