dilluns, 19 de gener del 2015

9è Cros de La Roca del Vallès

Bon dia,
des del Servei d'Esports de l'Ajuntament del Vallès ens han demanat que fem la difusió entre els nostres associats del 9è CROS COMARCAL DE LA ROCA DEL VALLÈS, que tindrà lloc el proper diumenge dia 25 de gener, a partir de les 10'00h del matí, al costat de la deixalleria de La Roca.
Ull a la categoria "Mini", que no és igual a la categoria Mini del Club. En el Cros, la categoria "Mini" correspon als nens i nenes nascuts del 2009-2010.

Us demanem el favor que, si hi preneu part, us inscriviu com a participant del Club Bàsquet La Roca, i que, quan hi participeu, ho feu amb l'equipació o xandall del Club. Moltes gràcies!!
Ànims, i a participar-hi!!





Bon dia a tothom,
Us adjuntem el díptic informatiu que es repartirà per les escoles del municipi, encara que la millor difusió es la directa a les entitats per tal de reenviar-la als monitors/entrenadors/responsables de les entitats i així engrescar a la canalla a participar a la nostra activitat.
L’adreça de les inscripcions de cara als participants és   https://www.inscripcions.cat/croslaroca2015  , menys la categoria “mini” que es farà la inscripció al mateix lloc ½ hora abans d’iniciar la seva cursa.
Per més informació contactar amb Esports o entra a la web www.laroca.cat
Us esperem a tots al Cros Comarcal de La Roca!!!

Servei d'Esports
Àrea de Serveis i Atenció a les Persones
Ajuntament de La Roca del Vallès
Tel. 93842 20 16 ext.2

1 comentari:

  1. Un total de 8 jugadors del Club Bàsquet La Roca van participar en el 9è Cros de la Roca del Vallès, representant a la nostra entitat. Moltes gràcies a tots.

    ResponElimina