dijous, 28 de febrer del 2013

Partits Mares vs Filles

El Club Bàsquet La Roca i el PIC (Procés d'Intervenció Comunitària) de La Torreta organitzen, conjuntament i dins dels actes previstos en la SETMANA DE LA DONA DE LA ROCA DEL VALLÈS, partits de BÀSQUET MARES CONTRA FILLES.

Aquesta activitat s'enmarca dins el lema "La Dona i l'Esport".

Data: Diumenge 3 de març
Lloc: Pista poliesportiva del Centre Esportiu Municipal (pavelló nou)
Horari: De 17'00 a 18'00h
Inscripcions gratuïtes: De 16'30h a 16'45h, a la mateixa pista del pavelló.

Així doncs, fem una crida a totes les fèmines de la nostra entitat (jugadores, mares, familiars, amigues...) perquè prengueu part en aquesta festa, totalment gratuïta, i que juntes deixem palés que la dona té veu i vot en l'esport, tingui l'edat que tingui. No cal dir que podeu convidar a qui volgueu, sempre i quan siguin fèmines majors de 5 anys, perquè participin activament en aquest esdeveniment. És un acte obert a totes les fèmines, formin part o no del CB La Roca. No oblideu, però, comentar a tothom que porti bambes de recanvi per poder accedir a la pista.

No cal que tingueu filles jugant al club, el títol de l'acte és purament simbòlic. L'important és passar una bona estona i col·laborar en aquest esdeveniment esportiu que esperem sigui un èxit de participació.

FORA MANDRA, FORA VERGONYA... I A PARTICIPAR !!!

I el grup masculí no patiu. També tenim una tasca per a vosaltres. Necessitem molta gent que animi els partits des les grades, així que ja sabeu: a donar suport a les jugadores. De ben segur que us ho passeu la mar de bé !!!



BASES:
-   Els partits estan oberts, de forma gratuïta, a totes les fèmines del municipi, a partir de 5 anys d’edat, siguin o no integrants del Club Bàsquet La Roca. Al ser una activitat puntual de lleure, caldrà signar un document que eximeix de tota responsabilitat al PIC i al Club Bàsquet La Roca en cas d’accident o lesió, a més de l’autorització de drets d’imatge. Tingueu en compte que haurà de constar el vostre número de DNI. Cas que la jugadora sigui menor d’edat, aquest document haurà d’estar signat pel pare/mare/tutor.
-   Es disputaran dos partits a la vegada, i es formaran 4 equips depenent de l’edat de les jugadores infantils:
          - 1 equip de jugadores de 5 a 10 anys.
          - 1 equip de jugadores d’11 a 16 anys.
          - 2 equips de mares, que podran escollir contra quin equip infantil volen jugar. (A partir de 17 anys jugaran en els equips de mares).
-   Els partits constaran de 4 períodes de 10 minuts cadascun a rellotge corregut, i no hi haurà ni guanyadores ni perdedores. Del que es tracta és de participar activament dins el lema “La Dona i l’Esport”.
-   És necessari venir amb roba esportiva. Per normativa del pavelló, cal portar bambes netes per entrar a pista. S’entén com a “bambes netes” les que no tinguin pedretes ni sorra a la sola.
-   El Club Bàsquet La Roca, com a co-organitzador de l'acte, tindrà la potestat d'expulsar a qualsevol jugadora que tingui una conducta antiesportiva o que tingui falta de respecte vers a les altres integrants dels equips, així com el dret a modificar les presents bases en funció del desenvolupament de l'activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada