dimecres, 23 de gener del 2013

7è Cros Comarcal de La Roca del Vallès

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de La Roca del Vallès, amb la col·laboració del Consell Esportiu Comarcal del Vallès Oriental i el Club Ciclista La Torreta Bike, organitza el 7è CROS ESCOLAR, que tindrà lloc el proper diumenge 27 de gener de 2013, en el Parc de Running situat davant de la Deixalleria de La Roca.
Aquest cros serà puntuable per a la lliga comarcal de cros en totes les categories puntuables fixades pel Consell Esportiu.
NORMATIVA DE LA COMPETICIÓ:
Inscripcions: La inscripció es GRATUÏTA, es pot formalitzar via internet a través de la pagina  www.inscripcions.cat/croslaroca2013. Els dorsals es faran entrega 20 minuts abans de l’inici de cada cursa al lloc de control de cursa.
En la categoria “minis”, al no ser competitiva, es faran les inscripcions al mateix lloc 20 minuts abans de les dues curses.
Farem arribar a les escoles un fulletó per tal de que es reparteixi a cada alumne/a i així poder fer les inscripcions a l’adreça indicada.
Classificacions, obsequis i premis: Hi haurà premis pels tres primers classificats (individual) de cada cursa.
Tots els participants tindran un obsequi, que es donarà al final de cada cursa.
Inscripcions: www.inscripcions.cat/croslaroca2013
 
DES DEL CLUB BÀSQUET LA ROCA US ANIMEM A PARTICIPAR-HI !!! I no oblideu, si sou jugadors/es del club, a inscriure-us com a esportista del CLUB BÀSQUET LA ROCA i participar amb la nostra equipació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada