dijous, 5 de juliol del 2012

Encetem la 3a edició del "Bàsquet a la Fresca"

Demà divendres, dia 6 de juliol, encetem les jornades del "Bàsquet a la Fresca". Pels que desconeixeu de què es tracta, us en fem cinc cèntims:






- Cada divendres dels mesos de juliol i agost, tots els que poguem ens trobem a la pista descoberta de Santa Agnès de Malanyanes (c/ de Migjorn, s/n), a partir de les 8 del vespre, per compartir una bona estona junts.
- Es fan partits de bàsquet, petanca, badminton, tennis taula i, per refrescar-nos, una bona guerra d'aigua (els qui hi volgueu participar, porteu pistoles d'aigua i, sobretot, roba i calçat de recanvi).
- Pel qui vulgui gaudir més de la jornada, a continuació es fa un "sopar de traje". És a dir, cada família porta un plat i es comparteix amb tots els assistents.

I per què serveix tot plegat? L'estiu és molt llarg, i d'aquesta manera no perdem el contacte entre les famílies, a més de passar una bona estona junts i fer una bona xerrada de sobretaula per debatre diferents temes del club.

Així que, si voleu passar una bona estona i en bona companyia, no us perdeu els divendres de "Bàsquet a la Fresca". Hi esteu tots convidats a participar !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada