dimecres, 4 de juliol del 2012

El II Campus Cervantes, un èxit de participació

La segona edició del Campus Cervantes està sent tot un èxit, tant en número de participants (hem fet rècord respecte l'any passat) com en activitats que s'organitzen. Sense deixar la disciplina més important, el bàsquet, els nens i nenes fan altres esports tals com bàdminton, voley, futbol, així com jocs de taula i jocs de grup. Evidentment, l'hora de piscina és molt esperada, i ja no només per refrescar-nos, sinó perquè seguim fent jocs i activitats dins l'aigua amb els més petitons (els ganàpies ja s'organitzen els jocs ells solets !!!).
En Tim Fanning ja s'ha convertit en un ídol per a tots els nens i nenes del campus. Només cal veure l'esforç que demostren tots plegats per ensenyar-li que han practicat de valent durant tota la setmana. I la paciència d'en Tim, que repeteix una i altra vegada les frases en anglès fins que tot el grup l'enten (això si, amb alguna ajudeta, eh?).
Recordeu que podeu anar veient fotografies a la web del club, apartat "Galeria d'imatges" per poder veure les cares de felicitat de tots els participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada