divendres, 1 de juny del 2012

Sopar de Gala de Final de Temporada 2011-2012

Pràcticament ja està tot a punt per la segona edició del Sopar de Gala de Final de Temporada del Club Bàsquet La Roca.

D'aquí una setmana, el 8 de juny, a l'Hotel Ciutat de Granollers, tindrà lloc el sopar, que agruparà a jugadors/es, tècnics, famílies i els membres de la junta.

Vist la situació econòmica actual, ha estat tot un èxit poder mantenir el mateix preu que l'any passat (26 euros els adults i 16 euros el menú infantil). Aquest preu inclou sopar, begudes, postres, cava, cafè i copeta de licor pels adults, a més de ball una vegada s'acabi l'àpat.

Per animar la festa, tots els comensals tindran un tiquet. Amb aquest tiquet tindran l'oportunitat de sortir agraciats en els diferents sortejos que s'aniran fent. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de comerços de La Roca del Vallès. Encara no hem tancat la llista, però ja en tenim uns quants que col·laboren molt amablement: Glóel, Videoclub Los Cobo, IXD, Hípica Can Patau, Videoclub La Roca, Lliberia Eva, Hotel Ciutat de Granollers... Esperem que aquesta llista sigui molt més llarga perquè puguin tenir sort com més comensals millor. Moltíssimes gràcies a tots els col·laboradors pel vostre esforç !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada