dijous, 14 de juny del 2012

El Sopar de Final de Temporada 2011-12, un exitàs !!

El Sopar d'enguany de Final de Temporada va ser tot un èxit, tant a nivell de participació com de la manera com es va desenvolupar.

A les 9 de la nit, la Sala Gran de l'Hotel Ciutat de Granollers estava preparada per fer la gran celebració del Club Bàsquet La Roca.

El sopar, boníssim, i amb les postres tots els nens, nenes i joves van tenir l'agradable sorpresa d'una bossa de xuxes, gentilesa del VIDEOCLUB LOS COBO. A més, també van ser obsequiats amb un Monster Bàsquet, 50% subvencionats per la LLIBRERIA-PAPERERIA EVA.

I després de les postres, un moment molt esperat: els sortejos de varis productes cedits per diferents empreses i comerços. Cada comensal havia rebut gratuïtament un número per participar. Les mans innocents van ser l'Isabel i en Manuel, els més veterans assistents al sopar. I els agraciats van ser:

ABIGAIL FUENTES (Mini Femení), EUSEBI SUAREZ, EDU HERRERA i MARGA MADUEÑO, amb una samarreta d'en Pelut gentilesa del CB La Roca.
DAVID CABRÉ, JORDI JANÉ, PEP NOGUERAS i ESTHER COLL, una ampolla de cava gentilesa d'IXD.
OLIVIA CARREÑO, una samarreta amb en Pelut pintat a mà, gentilesa de VIDEOCLUB LA ROCA.
IMMA GONZALEZ (Pre-mini Lila), una hora a cavall, gentilesa d'HIPICA CAN PATAU.
NÚRIA GRAU, una nit més esmorzar per a dues persones a l'HOTEL CIUTAT DE GRANOLLERS, gentilesa del mateix Hotel.
JAVI TRESGALLO, l'entrenador del Mini Masculí, un Cofre Vip, gentilesa de VIATGES GLÒEL.
A tots ells, la nostra enhorabona pels premis !!!

Seguidament es van entregar els pòsters de la temporada als Sponsors del Club: ABCAR'S, TECSER PRINT i VIATGES GLÒEL. A tots ells, moltes gràcies pel seu suport durant tota la temporada.

I després va venir un moment molt emotiu. En nom de tot el Club sencer, el vice-president, Albert Vinyallonga, va dirigir unes paraules al nostre president, Josep Piñol, per la gran tasca que està fent al capdavant del club. Moltes gràcies, presi !!!

I ja, per acabar els actes de la nit, es van anar cridant per equips tots els jugadors/es d'aquesta temporada que van assistir al sopar. Van rebre un obsequi per part del club en agraiment al seu treball durant tota la temporada. Els que no van poder venir al sopar tindran igualment l'obsequi, evidentment.

Per sorpresa dels membres de la junta, ells també van tenir un detall provinent de tots els tècnics del club. Moltes gràcies, Misters !!!

I per finalitzar l'acte i dir adéu a una temporada sencera, ballaruca fins a les tantes per tal de treure tota la tensió acumulada.

Des del club donem les gràcies a tots els assistents per ajudar-nos a que aquest sopar fos tot un èxit. I també les gràcies a tots els col·laboradors per les seves donacions pels sorteigs. Grans i petits vam compartir, de nou, una vetllada inolvidable, un sopar, com no, en família. La gran família del bàsquet de La Roca del Vallès !!!!

1 comentari:

  1. Podeu veure totes les fotos del sopar a la Galeria d'Imatges de la web del club.

    ResponElimina