dijous, 12 d’abril del 2012

Resum de la 2a Trobada d'Escoles de Bàsquet a La Roca del Vallès

El passat 31 de març vam gaudir de la 2ª Trobada d'Escoles de Bàsquet a la Roca del Vallès. Com us podríem resumir en poques paraules l'esdeveniment als que no vareu poder assistir?? Senzillament, de traca i mocador. Espectacular !!.
Moltíssima intensitat, competitivitat, inocència, generositat i molt d'esgotament, sort que entre els dos partits que van disputar els jugadors/es van poder fer un petit moç per tornar agafar energies.
Vam rebre la visita de dos clubs amb molts anys d'història, el C.B. Granollers i el C.B. La Garriga. Els partits, més igualats impossible. Apart de les corredisses infinites dels jugadors/es, vam contemplar, estupefactus, grans detalls tècnics que ja m'agradaria saber si en Lebron James els tenia amb aquesta mateixa edat. Algun dels nostres jugadors/es va posar-se fins i tot en posició de "TRIPLE AMENAÇA".
Veure als més petits/es eufòrics per rebre una medalla (lliurada pel molt honorable Oscar Cervantes) després d'oferir-nos un espectacle de dimensions desconegudes, pels que ens agrada el bàsquet, no té preu.
Galeria de fotos al nostre web www.cblaroca.cat
Gràcies a tots/es.

JOSEP PIÑOL
President CB La Roca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada