divendres, 4 de març del 2011

Setmana de la Dona a La Roca del Vallès

El nostre club col·labora amb el PIC (Procés d'Intervenció Comunitària) de La Torreta en La Setmana de la Dona a La Roca del Vallès, i ho fem organitzant PARTITS MARES vs FILLES dins l'ambit LA DONA I L'ESPORT. L'acte tindrà lloc el proper diumenge dia 13 de març, de 17'00 a 19'00h, al pavelló de La Roca del Vallès.

Així doncs, fem una crida a totes les fèmines de la nostra entitat (jugadores, familiars, amigues...) perquè prengueu part en aquesta festa, totalment gratuïta, i que diexem palés que la dona té veu i vot en l'esport, tingui l'edat que tingui. No cal dir que podeu convidar a qui volgueu, sempre i quan siguin majors de 5 anys, perquè participin activament en aquest esdeveniment. És un acte obert a tothom, formi part o no del CB La Roca. No oblideu, però, comentar a tothom que porti bambes de recanvi per poder accedir a la pista.

Les nenes/joves fins a 16 anys haureu de jugar en la categoria corresponent a la vostra edat, i les fèmines adultes podreu escollir contra quina categoria voleu jugar. No cal que hi tingueu filles jugant, el títol de l'acte és purament simbòlic. L'important és passar una bona estona i col·laborar en aquest esdeveniment que esperem sigui un èxit de participació.

FORA MANDRA, FORA VERGONYA..... I A PARTICIPAR !!!!

Preguem feu la màxima difussió possible entre les vostres amigues i familiars. Quantes més fèmines siguem, millor ens ho passarem!!! Ens podeu demanar les bases i us les farem arribar via mail.

I el grup masculí no patiu. També tenim una tasca per a vosaltres. Necessitem molta gent que animi els partits des les grades, així que ja sabeu. A donar suport a les jugadores. Segur que us ho passeu de valent !!!

1 comentari: