dimecres, 19 de gener del 2011

5è Cross Comarcal de La Roca del Vallès

Aquest diumenge dia 23 de gener es portarà a terme, al costat de la Deixalleria de La Roca, el 5è Cross Comarcal de La Roca del Vallès. Des la junta del CB La Roca us convidem a que els nostres jugadores i jugadores del planer hi pariticipin d'una manera lúdica i esportiva.

Les inscripcions es podran fer al mateix lloc 1 hora abans de cada cursa corresponent, amb detalls per a tots els participants i amb premi per a tots els 3 primers classificats de cada categoria.

Per mail hem adjuntat a tots els socis el full explicatiu amb la normativa corresponent i horaris, així com el full d'inscripció per si algú de vosaltres hi està interessat. Tota aquesta informació serà repartida també a tots els centres educatius del municipi.

Des del club demanem que si algun jugador/a del CB La Roca hi participa, ho faci com a component de la nostra entitat. Així, en el full d'inscripció, apartat "Nom de l'escola o entitat esportiva" hi feu constar "CLUB BÀSQUET LA ROCA". D'aquesta manera fem plegats la diffusió del nostre esport en el nostre municipi. També seria interessant que el dia de la cursa els nens/es participants anessin vestits amb l'equipació oficial del club.

Ànims, i molta sort a tots els participants !!!

1 comentari:

  1. Divertit veure xandalls de colors en un esdeveniment del poble.

    ResponElimina