dimecres, 15 de desembre del 2010

Exitàs a la II Festa del Bàsquet de La Roca

També el diumenge dia 12 de desembre va ser un gran dia per a la història del CB La Roca. Va tenir lloc la II Festa del Bàsquet de La Roca, amb una gran afluència de públic a les grades.

La festa va començar amb una sorollosa traca, que va donar inici al partit de veterans. El resultat no va ser massa bó, però sí que va quedar palès que el bàsquet a La Roca no agrada només als nens i nenes. Els més grans també van gaudir d'un bon partit contra el CB Llavaneres.

Seguidament va venir la sorpresa que teníem reservada per a la tarda: les Cheerleaders, que van animar de valent les grades. Felicitats a aquest nou grup, que de ben segur tornarem a contractar en alguna altra ocasió.

Després va venir el torn dels més petits, els de l'escola de bàsquet. Era el seu primer partit de la temporada, i per això es van deixar la pell a la pista. Els partits es van disputar contra el CB Canovelles i el CB Montornés. Els menuts van demostrar que el bàsquet a La Roca té futur, ja que van demostrar un molt bon nivell de joc. Felicitats !!!

I el moment estrella de la tarda: la presentació de tots els equips del club, inclús els que no estan federats. Amb l'animació de nou de les cheerleaders, els jugadors van anar entrant un en un. Van desfilar els jugadors de l'escola de bàsquet, els pre-mini mixte, el mini mixte, el mini femení, l'infantil, i el nou equip de cadets, que de moment només entrenen esperant que la propera temporada puguin tenir equip.

Amb tots els equips "exposats" a pista, van venir els parlaments de les autoritats: en Xavi Valls, com a representant de la nova junta de la Federació Catalana de Basquetbol, en Manel Álvares, regidor d'esports del nostre municipi, i en Rafael Ros, alcalde de La Roca del Vallès. Els tres van tenir paraules d'elogi vers la nostra entitat, coincidint tots que els inicis mai són fàcils.

I mentres es feien les fotografies oficials de tots els equips vàrem fer els sortejos de dues samarretes oficials del Regal FC Barcelona. Els afortunats varen ser dues famílies del pre-mini mixte: la família d'en Pol Lloret Ble i la família de l'Abigail Fuentes Jiménez. Enhorabona a les dues famílies.

I per fi la nostra mascota ja té nom: PELUT. El nom va ser l'escollit entre un munt de noms que ens havien fet arribar els nens i nenes del nostre club. Val a dir que no n'hi havia massa, però això si, tots els noms presentats eran d'alló més escaients. El guanyador va ser de nou un nen del pre-mini mixte, en Pep Duran, que com a premi es va emportar l'assistència gratuïta al partit del Regal FC Barcelona que anirem a veure en breu. També l'enhorabona a en Pep.

I com no, la cloenda de la festa es va fer amb un gran castell de focs d'artifici, subvencionat per Viatges Glòel, un dels nostres sponsors.

Des la junta esperem que tots gaudissiu de valent de la festa, on els protagonistes són tots els jugadors i jugadores de l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada