diumenge, 7 de març del 2010

El CB La Roca visita al CB Granollers

Dissabte dia 6, el CB La Roca va tenir representació en el pavelló del CB Granollers, i ens vam fer sentir de valent.

Els nens i nenes assistents no van deixar d'animar al primer equip del CB Granollers, i falta els hi va fer perquè el partit va ser molt disputat. Al final, el partit el va guanyar el Granollers per 70 a 65, però a falta d'un minut per l'acabament anaven els dos equips molt igualats.

Abans de començar el partit, els nostres nens i nenes assistents es van poder fer una foto amb el primer equip del CB Granollers, i a la mitja part van poder saltar a la pista per fer un partit que els hi va semblar molt curt. Van demostrar que en el CB La Roca hi comença a haver un bon nivell, ja que no van parar de fer bàsquets tot i que no jugaven amb cistelles de mini. Al finalitzar el partit, els nostres nens i nenes van saltar de nou a pista però aquesta vegada per recollir autògrafs dels jugadors, aquesta vegada sense haver d'anar corrents al darrera. Es pot dir que eren els mateixos jugadors els que esperaven il·lusionats les peticions dels nostres nens.

Els jugadors del CB Granollers ens van agrair molt la nostra visita i esperen que ho repetim ben aviat. I nosaltres agraim a aquesta entitat el suport que ens estan donant i el fet de convidar-nos.

Creiem que el fet d'anar a veure plegats partits de bàsquet de nivell fa que els nens i nenes es motivin en l'esport de la cistella. Durant tot el partit van estar molt atents a les jugades i van aplaudir cada punt fet pel Granollers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada