dissabte, 30 de gener del 2010

Full de preinscripció

Aquest és el full de preinscripció per a la temporada 2010-2011.

Podeu imprimir-lo clicant damunt la imatge.

Recordeu entregar-lo emplenat als responsables del club amb el corresponent justificant d'ingrés bancari de 20 euros per jugador especificat a l'apartat de "Condicions de la preinscripció".
Ens trobareu els dilluns i dimecres, de 5 a 6 de la tarda, al pati del CEIP Pilar Mestres, i els dimarts i dijous, en el mateix horari, al pati del CEIP La Torreta.

El fet de preinscriure's no vol dir tenin assegurada plenament la plaça per a la temporada 2010-2011. Tot dependrà del número total de preinscrits i dels equips que poguem formar, a part de conèixer finalment de quantes hores de pista podrem disposar del pavelló municipal.

Els que ja estigueu inscrits al Club Bàsquet La Roca aquesta temporada heu d'emplenar igualment aquest full de preinscripció per assegurar-nos que voleu continuar amb nosaltres. La vostra preinscripció, però, té preferència damunt de les noves preinscripcions que arribin al club.

Recordeu preinscriure-us el més aviat possible. La data de la preinscripció dóna prioritat depenent de l'ordre d'entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada