dijous, 17 de desembre del 2009

Èxit de la I Festa del Bàsquet a La Roca


El passat diumenge 13 de desembre va ser un dia històric per a la nostra població. En el pavelló municipal va tenir lloc la I FESTA DEL BÀSQUET DE LA ROCA DEL VALLÈS.

Les grades es van omplir de gom a gom, i en tot moment es va poder gaudir d'un bon ambient de bàsquet. L'acte es va iniciar amb una gran traca, i tot seguit es va començar amb un partit de veteranes (i algun veterà), a continuació partits de veterans (amb una gran afluència de jugadors) i seguidament partits amb el grup de petits, nens i nenes de 1r a 3r de primària.

Seguidament es va fer la presentació de tots els nens i nenes inscrits a l'entitat, que van omplir la pista amb els colors del club, el groc i el negre. A continuació van tenir lloc els parlaments de les autoritats. El president del club, Sr. Josep Piñol, va ser l'encarregat d'obrir el torn agraint l'assistència de tot el públic i el suport econòmic obtingut dels tres patrocinadors de l'entitat: Abcar's Motor, Sirocokite.com i Tecser Print. Acte seguit va passar la paraula al regidor d'esports de La Roca del Vallès, Sr. Manel Álvarez, que va alabar l'esforç de la junta i de tots els pares i nens, i prometent que el nou club tindrà ple suport per part de l'ajuntament. Acte seguit va venir la intervenció del Sr. Enric Piquet, president de la Federació Catalana de Basquetbol, agraït i meravellat del suport que ha tingut el bàsquet a La Roca, i va animar a la junta a seguir treballant en anys vinents per acabar de consolidar aquest esport a La Roca del Vallès. Va remarcar que els components del club seguissin amb el mateix entusiasme i il·lusió amb el que havien començat. L'alcalde de La Roca del Vallès, Sr. Rafael Ros, va tancar els parlaments orgullós que el seu municipi pogués dir que ja tenia bàsquet, esport inexistent fins aleshores, i també va oferir el suport de l'ajuntament vers la nostra entitat.

Durant el transcurs de la diada, els nens també van escollir, d'entre 10 finalistes, la mascota que va resultar guanyadora. Els artistes: L'Emma i en Max Font. Ara caldrà posar-li nom.

Per acabar, el grup de grans, nens i nenes de 4t a 6è de primària, també van fer partits per demostrar el que han après durant el primer trimestre de l'escola de bàsquet. De fet, està previst fer aquesta diada cada final de trimestre perquè els pares puguin constatar el que aprenen i milloren els seus fills. El nostre club compta molt amb l'opinió i els suggeriments dels pares, doncs la junta és conscient que sense el suport de les famílies es perd l'encant i la motivació dels nens. El que pretenem és, en part, acabar de consolidar la gran família del bàsquet que acaba de néixer a La Roca del Vallès.

L'acte va finalitzar amb un castell de focs d'artifici que va acabar de demostrar l'èxit obtingut en la I Festa del Bàsquet a la Roca del Vallès. Felicitats a tots !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada