divendres, 23 d’octubre del 2009

De nou, pluja a La Torreta

Si, el dijous hi ha hagut de nou pluja a l'entrenament de La Torreta. Per sort, però, aquesta vegada no hem hagut d'enviar els nostres jugadors cap a casa. L'ajuntament ens ha cedit un lloc a cobert: la sala de recepció de Can Tàpies. Evidentment, allà no hi hem pogut fer cap mena d'activitat esportiva, així que ens hem dedicat a fer "esplai". Primer, els nens han demostrat les seves dots artístiques tot dissenyant la seva mascota, que ja tenim en reserva de cara al concurs. Després hem jugat al joc de les pel·lícules.
Val a dir que els nostres entrenadors són genials, ja que la vintena de nanos que hi havia no s'ha avorrit en cap moment i hem passat una estona divertida. Això si, sense pilotes ni cistelles ni camp per córrer.
L'ajuntament no ha escoltat la nostra petició de poder fer l'entrenament a la sala gran del Centre Cultural, lloc que trobem més adient de cara a la pràctica esportiva. Sabem que l'espai no estava ocupat per cap entitat, de manera que no hagués estat cap inconvenient que hagués estat d'utilitat per al Club Bàsquet La Roca.
Esperem que amb noves converses amb l'ajuntament puguem arribar a un bon acord i que ens cedeixin un espai adequat, tant a La Torreta com a l'escola del Pilar Mestres, en cas de pluja o inclemències meteorològiques. Només per respecte a tots aquests nens i nenes que el que volen és passar-ho bé fent esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada