dijous, 27 d’agost del 2009

Reunió informativa

El proper dimarts 8 de setembre, a les 6 de la tarda, a la sala d'exposicions del Centre Cultural de La Torreta, farem una reunió informativa per a tots aquells que estigueu interessats en la nova escola de bàsquet que organitza el Club Bàsquet La Roca. Hi esteu tots convidats. En aquesta reunió ens podreu conéixer i contestarem totes les preguntes sobres els possibles dubtes que tingueu. Us hi esperem !!

1 comentari:

  1. Creiem que la reunió del passat dimarts va ser molt positiva. Els pares van mostrar molt interés i moltes ganes de participar. Ens cal molt la seva ajuda i la seva col·laboració per tal de seguir endavant el nostre projecte en el que hem posat totes les nostres il·lusions.
    També els pares van deixar veure el seu descontent en el fet que no poguem utilitzar el pavelló, però des la junta vàrem demanar paciència. Si tot va com esperem, l'any vinent segur que podem comptar amb el tant sol·licitat pavelló per poder fer la nostra escola de bàsquet. Ara, com hem dit, cal paciència i que els nens i nenes s'ho passin bé fent l'esport del bàsquet. Això farà que vingui més gent i que la nostra pinya faci que aconseguim els nostres objectius.

    ResponElimina