diumenge, 28 de juny del 2009

Creació del nou Club Bàsquet La Roca

Un grup de veïns de la Roca del Vallès, interessats en que hi hagi un nou esport al nostre municipi, hem format el Club Bàsquet La Roca, començant a nivell escolar amb una escola de bàsquet per a nens i nenes de 1r a 6è de primària. La nostra intenció és, amb el temps, anar formant un veritable club amb totes les categories, tant masculines com femenines.
Tenim el suport de l'Ajuntament i de la Federació Catalana de Basquetbol, a més de comptar amb la col·laboració de les AMPA del CEIP Pilar Mestres, CEIP La Torreta i CEIP Mogent, les tres escoles de primària del nostre municipi.

La data de la formació històrica del club -és el primer club de bàsquet a La Roca del Vallès- és el 22 de maig de 2009, que és quan s'inscriu el Club Bàsquet La Roca a la Direcció General de l'Esport. Consten com a President Enric Luengo, Sots-Presidenta Mònica Torroella, Secretari Roger Forns, i Tresorera Àngels Castellet. El 10 de juny, el club entra a formar part com a entitat esportiva local de La Roca del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada